CUM COMAND?

ONLINE – Invitatiile le poti comanda direct de pe site, iti alegi modelul, numarul de bucati dorit, ne atasezi in casuta textul dorit, si le adaugi in cos.

E-MAIL – Ne puteti trimite un email pe adresa noastra [email protected].

FACEBOOK – Ne puteti trimite comanda prin Facebook Messenger

WhatsApp – Ne puteti trimite comanda prin WhatsApp

Comanda dvs. trebuie sa contina urmatoarele:
• datele de contact (nr. de telefon, adresa de livrare/facturare)
• denumirea invitatiei dorite
• numarul de bucati dorite
• textul dumneavoastra FINAL

În 2 zile lucratoare de la comanda veti primi un fisier cu macheta digitala.

CE SE POATE PERSONALIZA LA INVITATII?

• modificarea fontului
• modificarea culorii fontului

PUTETI TRIMITE MOSTRE FIZICE?

Va putem trimite mostre, acestea insa nu se vor tipari special pentru dumneavoastra.

Mostrele vor fi gratuite iar transportul va trebui achitat de catre dumneavoastra.

Nu putem garanta ca vom putea trimite mostrele de pe o zi pe alta. Daca nu le avem in stoc trebuie sa asteptam o comanda pentru modelul respectiv.

CAT DUREAZA REALIZAREA INVITATIILOR?

In 1-2 zile lucratoare de la plasarea unui comenzi de invitatii o sa primiti macheta digitala a acesteia, pentru a vedea incadrarea textului si corectitudinea datelor care apar.

Termenul de productie este de maxim 7 zile lucratoare, de la aprobarea finala a machetei digitale.

Pentru urgentarea comenzii la 3 zile lucratoare se va percepe o taxa de urgenta in valoare de 100 lei.

CUM SE REALIZEAZA LIVRAREA?

Livrarea se va face prin firma de curierat si dureaza intre 48 – 72 h lucratoare din momentul in care sunt trimise. Daca termenul este depasit din motive ce nu tin de dvs. ne puteti contacta pentru a gasi o solutionare, insa nu putem raspunde pentru eventualele intarzieri cauzate de firma de curierat.

Livram si international prin DPD, costul depinzand de locatia dumneavoastra.

CUM SE FACE PLATA?

Plata se face ramburs prin intermediul firmei de curierat (la primirea coletului), sau prin intermediul bancii.

CARE SUNT SOLUTIILE DACA EXISTA VREO GRESEALA DE TIPARIRE? 

Daca exista o greseala de tiparire din vina noastra (textul tiparit pe invitatie difera fata de ultima mostra digitala pe care clientul si-a dat acordul de tipar), invitatiile vor fi refacute in cel mai scurt timp posibil. 

Textul este furnizat integral de catre client. Încercam sa facem corecturile necesare acolo unde sesizam greseli, de aceea punem la dispozitie si macheta digitala, insa resposabilitatea corectitudinii textului si a datelor intra in atributiile dumneavoastra. 

Firma nu poate fi trasa la raspundere pentru realizarea defectuoasa a unei comenzi decat in limita valorii comenzii respective. Acest lucru inseamna fie returnarea sumei achitate fie refacerea comenzii. Suma va fi returnata in termen de maxim 14 de zile prin transfer bancar. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite.

Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, sau daca eroarea exista pe macheta pe care clientul si-a dat “Bunul de Tipar”, acesta va achita suma aferenta noii comenzii inclusiv transportul, daca acesta doreste refacerea comenzii, considerandu-se ca este vorba de o noua comanda, cea in care s-a produs eroarea fiind deja onorata si acoperita de OUG 34/2014, art. 16, lit. C.

POT RETURNA INVITATIILE DACA M-AM RAZGANDIT SAU NU IMI PLAC? 

Nu, din pacate, invitatiile personalizate nu sunt returnabile pentru un schimb sau restituire. Vom lucra cu dumneavoastra pana cand sunteti multumit de macheta finala. Deoarece comandati invitatii de nunta personalizate pentru evenimentul dumneavoastra, toate comenzile sunt finale.

Restituirile nu se acorda pentru diferențele de culoare dintre macheta digitala și produsul imprimat, sau erori gramaticale/ortografice care nu sunt din vina noastră. Pentru ca acestea sunt produse personalizate, iar textul ne este furnizat de catre dumneavoastra nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli neobservate de dumneavoastra pe “bunul de tipar”. 

ALTE INFORMATII

Preturile includ printarea textului, si asamblarea invitatiilor. In cazul in care textul invitatiei nu este complet (de exemplu daca nu ne transmiteti din diferite motive ora evenimentului, si ne cereti sa lasam spatiu liber, urmand sa completati dumneavoastra ulterior), invitatiile se vor trimite neasamblate.

Trebuie sa luati in calcul ca exista posibilitatea unor mici diferente de culoare de la mostra digitala (asa cum se vede pe monitorul dumneavoastra, in functie de calibrarea acestuia) la produsul tiparit.

Multe dintre modelele prezentate pe site au fost concepute pentru a se oferi fara plic. Plicurile sunt incluse in pret doar la invitatiile care au fost concepute cu plic.

×
×

Cart